INTJ – LÁNGELMÉK

Folytatjuk a sorozatot, most a Lángelmék, vagyis az INTJ-k következnek.

Kitűnő tudósok, ők alkotják meg  nekünk a rendszereket, imádják és igénylik a rendet.

Ők öntik formába azokat az elképzeléseket, amelyeket aztán mások  is követhetnek. Nehezen fejezik ki belső meglátásaikat, gondolataikat. Nagyon egyedi módon tekintenek a világ dolgaira, belső világukban élnek, ezt kell valahogy átkonvertálniuk mások által is érthető és követhető formába.

Törekvésük pedig éppen az, hogy ezt a mások számára nehezen érthető gondolkodást mégis érthetővé tegyék, és használhatóvá is. Ugyanis ami az ő fejükben zajlik, azt lehetetlen könnyedén elmagyarázni…

Született vezetők, bár inkább a háttérben maradnak, addig, amíg valóban szükséges, hogy beavatkozzanak a folyamatokba. Vezetőként hatékonyak, objektíven látják a helyzeteket, ugyanakkor alkalmazkodóak és tisztelettudóak.

Ők a legnagyobb stratégák, minden eshetőségre felkészülnek.

Az INTJ-k idejük jelentős részét a saját elméjükben töltik, szinte alig érdekli őket mások gondolatai vagy érzései. Ez sok feszültség forrása lehet a közvetlen környezetükben, családjukban, általában véve az emberi kapcsolataikban. Ha nem fejlődik ki vagy nem fejlesztik tudatosan az érző oldalukat, probléma lehet az intimitás és az érzelmek kifejezésével.

Ennél jóval több információt ad a teszt. Magadra ismertél? Szeretnél többet tudni?

Keress bátran elérhetőségeimen, és töltsd ki a tesztet:
www.siker-terapia/kapcsolat/

Scroll to Top