Árak


Coaching, felnőtt, kamasz | 15.000 Ft / óra
Egy témában átlagosan 5 óra szükséges. Igény szerint lehet hosszabb a foglalkozás ideje, a díjazás időarányosan történik, a foglalkozás 60 perces.

Integrál szemléletű coaching | 25.000 Ft / alkalom
Komplex sorselemzés, a foglalkozás 90 perces.
Erről bővebben itt olvashatsz.

Karrier tervezés | 53.000 Ft / csomag
MBTI teszt és 4 óra coaching foglalkozás a csomag tartalma. Minden foglalkozás 60 perces.
Az MBTI tesztről bővebben itt olvashatsz.

Párkapcsolati coaching | 30.000 Ft / óra
A foglalkozás 60 perces, 2 fő részére. Igény szerint lehet hosszabb a foglalkozás ideje, a díjazás időarányosan történik.

Horoszkóp elemzés  | 35.000 Ft

Pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján készül az elemzés. Életút, személyes tulajdonságok, életfeladat, fejlesztendő területek, nehézségek, stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1 óra on-line vagy személyes.

Szolár horoszkóp, éves előrejelzés elemzés  | 35.000 Ft

1 éves időszakra szóló elemzés, születésnaptól következő születésnapig terjedő időszakra. Megmutatja milyen energiákkal, témákkal kerül valaki kapcsolatba az adott születési évében. Ajándék egy mini számmisztikai elemzés. Ehhez az elemzéshez szükséges egy radix/alap elemzés, erre épül az éves szolár képlet. A személyes beszélgetés itt is kb. 1 óra on-line vagy személyes.

Horoszkóp csomag integrál coachinggal  | 99.990 Ft / csomag

Radix képlet elemzés összekötve 3 alkalmas önismeret fejlesztő integrál coaching foglalkozással, plusz egy ajándék Céltervező füzet, ezen kívül  éves szolár képlet elemzés születésnaptól 1 éves időszakra vonatkozóan. A csomag: radix elemzés + 3 óra integrál coaching + ajándék szolár képlet + Céltervező füzet. On-line vagy személyesen, írásos anyaggal együtt. Bővebb infó itt.

Párkapcsolati horoszkóp, szinasztria | 65.000 Ft

Ehhez két pontos születési adatra van szükség óra-perc pontossággal. Ez alapján tehát mindkét fél képlete elkészül, és ezek összevetése alapján készül az elemzés. Mi várható a kapcsolatban, hasonlóságok a partnerek között, súrlódási pontok, feladatok stb. Az elemzést írásos anyag formájában mailben küldöm el, és a személyes beszélgetés itt is kb. 1-1,5 óra on-line vagy személyes.

Tranzitok, konkrét időszak elemzése, rövid elemzés  | 10.000 Ft

Költözés, adás-vétel, munkahely váltás, karrier út pontosítása ( megfelelő-e az adott időszak a váltásra)

Minden konzultáció első alkalommal 30 perces, díjmentesen az első foglalkozás része, így az első foglalkozás min. 90 perces.
A díjak kifizetése előre utalással történik.

Nincs két egyforma eset, ezért nincs két egyforma tréning sem.
Ha többet szeretnél megtudni a foglalkozások menetéről, kérlek,
vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén – info@siker-terapia.hu vagy hello@calcedon.hu – , de itt is olvashatsz róluk bővebben.
Tedd meg az első lépést a sikeres jövőd érdekében és keress bátran!

Scroll to Top