Asztrológia a Lakberendezésben – Szűz

Egyben arra az érdekességre szeretnék rávilágítani, hogy egy adott csillagjegy jellegzetességei, tulajdonságai hogyan függenek össze és mutatkoznak meg azzal, ahogyan a személy az őt körülvevő környezetet kialakítja és eközben miként nyilvánulnak meg személyiségének jegyei.

Választ kapunk arra, hogy a születési napjegy, aszcendens vagy hold jegyének ismeretében hogyan lehet még meghittebbé varázsolni az otthonunkat.

Ha a cikket olvasva szeretnétek egyéni horoszkópot, elemzést készíttetni, a www.siker-terapia.hu weboldalon, vagy az elérhetőségeimen keresztül megtaláltok minden információt.

Nézzük mi jellemzi a Szűz otthonát!

Az Szűz szülött otthona

Mindazokra vonatkozik a jellemzés, akik  Augusztus 23 – Szeptember 22. között születtek,  akiknek a napjegye, ill. az aszcendense vagy holdja az Szűz jegyében található, rájuk jellemzőek leginkább az alábbiak.

A Szűz jegy alap tulajdonságai:

A Szűz föld jegy, bolygója a Merkúr. Praktikus, kritikus, az apró részletekre minden körülmények között figyel. A kritikusság inkább kifelé irányul és másokat szokott kritizálni vagy a környezetet, önmagát kevésbé. Ha nagyon elbillen az egyensúly, akkor szőrszálhasogatóvá válik, maximalista.

Gyakorlatias, türelmes és takarékos, sallangok, felesleges körítések nélkül végzi a tennivalóit. Minden legyen rendben, ez a jelszava. A Merkúr az értelem jegye, tehát a Szűz mindent átgondol,  ugyanakkor egyszerű, letisztult, és nagyszerűen alkalmazkodik. Nagyon szorgalmas, tiszta, ki nem állhatja a koszt és a rendetlenséget. Gondoskodik másokról, segítőkész.

Otthonába lépve már a bejárati ajtó is visszafogott, egyszerű, ő nem szeret a középpontban lenni. Az ajtó lehet egyszínű, halvány, inkább semleges színű, sok ablakkal is akár, mert szereti a természetes fényt.

A nappali szolid, modern bútorokkal, esetleg a minimál és a hagyományos stílust ötvözve.

A padló is egyszínű fa vagy laminált padló, és a szőnyegek természetes anyagokból készült kisebb darabok elszórtan lerakva,  nagyobb szabad teret hagyva. Mivel a Szűz föld jegy, a természetes anyagokat, mint pl. kender, juta előszeretettel alkalmazza. Mindenben a természetes a legjobb számára!

A világítás tekintetében leginkább a természetes fényt szereti az otthonában, vagy a skandináv stílus is elképzelhető akár bútor színe, stílusa, akár az egyszerű letisztultság miatt. Ezért a fehér nála mindig nyerő. Az erős fényforrásokat szereti.

A konyha a praktikusság jegyében sok tárolási lehetőséget, polcot, fiókot kap, ahol a Szűz kiválóan tudja szelektálni a fűszereket, alapanyagokat, de még a háztartási hulladékot is. Itt lehet legjobban felismerni a rendszerező képesség megnyilvánulását. Itt viszont nincsenek nagy lakomák, mert a könnyű és egészséges ételek híve, tehát az egyszerű étrendet követi. A kerámia, mint természetes anyag akár bögrék, kancsók, tányérok esetében feltétlenül helyet kap. Tégla vagy kőfal részlet, csövek, szerelvények is látszódhatnak, főleg Szűz férfi lakásában.

A hálószobábanegyszerű és modern minden berendezés. Akár az is elképzelhető, hogy csak egyszerűen egy földre helyezett matraccal fogunk találkozni, mindent a letisztultság és a praktikum jellemez. Az ágykeret inkább alacsony, mint magas. Egyszerű és modern minden, mint a nappaliban. A loft megoldások kiválóan illenek a Szűzhöz.

A fürdőszobában szintén a legegyszerűbb design alapján  az egyszerű polc és rajta a tányér alakú mosdó, visszakanyarodva a régmúlt időkbe, vagy a legújabb legmodernebb stílus irányába. Kő, tégla, fehér szín, nagy méretű csempe a falon és a padlón is egyaránt jól mutat, akár kavics dekor elemekkel.

Remélem érdekesnek találtad a lakberendezés és személyiségelemzés ilyenfajta megközelítését.

Amennyiben  személyre szabott horoszkóp elemzés vagy  tanácsadás után érdeklődsz, itt találsz bővebb információt: www.siker-terapia.hu

A bútorok és kiegészítők megvásárolhatók a @BiggieHome üzletében vagy a webáruházában.

Köszönöm, hogy velem tartottál! Következő hónapban a Mérleg szülöttet és otthonát elemezzük!

Scroll to Top