Asztrológia a Lakberendezésben – Oroszlán

Ezzel a sorozattal hónapról hónapra mind a 12 csillagjegy jellegzetességeit vesszük sorra.

Egyben arra az érdekességre szeretnék rávilágítani, hogy egy adott csillagjegy jellegzetességei, tulajdonságai hogyan függenek össze és mutatkoznak meg azzal, ahogyan a személy az őt körülvevő környezetet kialakítja és eközben miként nyilvánulnak meg személyiségének jegyei.

Választ kapunk arra, hogy a születési napjegy, aszcendens vagy hold jegyének ismeretében hogyan lehet még meghittebbé varázsolni az otthonunkat.

Ha a cikket olvasva szeretnétek egyéni horoszkópot, elemzést készíttetni, a www.siker-terapia.hu weboldalon, vagy az elérhetőségeimen keresztül megtaláltok minden információt.

Nézzük tehát mi jellemzi az Oroszlán otthonát!

Az Oroszlán szülött otthona

Mindazokra vonatkozik a jellemzés, akik Július 23 – Augusztus 22. között születtek, tehát akiknek a napjegye, ill. az aszcendense vagy holdja az Oroszlán jegyében található, rájuk jellemzőek leginkább az alábbiak.

Az Oroszlán jegy alap tulajdonságai:

Az Oroszlán tüzes jegy, bolygója a Nap. Aktív, lendületes, szeret középpontban lenni, mindig körül

lengi  a drámaiság légköre. Nemes, jószívű, de a hatalom a rögeszméje. Vagy rejtve, vagy nyíltan, mindig ennek elérésére törekszik. Rajongókat, alattvalókat szeret maga köré gyűjteni, akik felnéznek rá, dicsérik, méltatják érdemeit.

Szeret birtokolni, és pénzt felhalmozni. De ezt a pénzt többnyire mások számára teszi félre.

Ellenállhatatlan a vágya arra, hogy drámát teremtsen a semmiből, ez megronthatja kapcsolatait.

Soha nem hagyná cserben családját, barátait vagy munkatársait.

Maximalista. Kiosztja a feladatokat, hogy aztán elégedetten szemlélje hogyan teljesítik az elvárásait. Ez a vezetői képesség az egyik legfőbb erénye, egészen addig, míg el nem uralkodik rajta a

hatalomvágy és a zsarnoki gőg. Önzetlenségük ellenére sokkal több a hódolójuk és irigyük, mint a jó barátjuk. A hatalom szeretete, a kitűnni vágyás és a hiúság ott lakozik a legharmonikusabb Oroszlán egyéniségben is.

Otthonába lépve már a bejárati ajtó is magával ragadó, arany vagy réz csillog rajta, lehetőleg valamilyen folyosó vezessen az ajtóig. Nem minden Oroszlán méltóságteljes, de általában kitűnik valamivel a többi lakás vagy többi ház közül a bejárat.

Ha semmi ilyesmi  nincs, akkor viszont minden lámpa ég és szét vannak húzva a függönyök

A nappali is olyan, mintha egy palotában lenne az ember. Tágas impozáns terek, ha ez nem lehetséges akkor a minimum, hogya legmagasabb minőségű dolgok vegyék körül. Az ár nem számít, mert nem bírja elviselni, ha szégyent vall a vendégek előtt. Merész színeket használ, vagy a sárga, arany, narancs színeit. Napfény, nagy ablakok, színpompás kárpitok és drapériák veszik körül. Dívány vagy karosszék biztos, hogy van, kényelem és pompa sugárzik. Inkább a sok természetes fény híve.

A padló is lehet színes, akár kő vagy padlószőnyeg, csak könnyen lehessen tisztítani. Dombornyomott luxuspadlózat, vagy terrakotta csempe az ideális választás számára.

A világítás leginkább a természetes fény az otthonában, de fényűző csillár is elképzelhető, mindenképpen kombinálja a sok fényforrást. Imádja a szellős, fényes, világos tereket.

A konyha szuper vagy hipermodern, lehetőleg a gépek végezzenek minden konyhai munkát. Azért a legismertebb márkák legújabb  termékeivel szereti körül venni magát.

Hálószobában aztán végképp megnyilvánulhat a fényűzés. Kárpitok, selymek, sárga és arany fényűek, óriási méretű dupla ágy, akár baldachin is elképzelhető, vagy oszlop az ágy mellett. Puha szőnyeg, lehetőleg süppedős. Luxus minden mennyiségben.

A fürdőszoba is meleg hatást kelt, mivel az Oroszlán nem bírja elviselni a hideget. Ha egyszínűek is a szaniterek, a kiegészítők selymes arany fényűek vagy csillogó hatást keltenek. Sárgaréz csaptelepek simán helyet kapnak egy Oroszlán fürdőjében.

Remélem érdekesnek találtad a lakberendezés és személyiségelemzés ilyenfajta megközelítését.

Amennyiben  személyre szabott horoszkóp elemzés vagy  tanácsadás után érdeklődsz, itt találsz bővebb információt: www.siker-terapia.hu

A bútorok és kiegészítők megvásárolhatók a Biggiebesthome üzletében vagy a webáruházában.

Köszönöm, hogy velem tartottál! Következő hónapban a Szűz szülöttet és otthonát elemezzük!