2024 – Totális külső-belső megújulás Feng-shuival

Nemcsak saját külső-belső megújulásunk, hanem az otthonunk megújulása is befolyásolja életünk minőségét. Minden csillagjegy lakberendezési szokásait végig vettük 2022-23-ban.

2024-ben folytassuk konkrét megoldásokkal!

Olvasd végig!

Gondolj csak bele! Ha belépsz egy helységbe, azonnal érzékeled az energiáját. Tetszik, nem tetszik, jól vagy rosszul érzed ott magad, rögtön el tudod dönteni.

Nem feltétlenül a legtrendibb és legdrágább lakberendezés hozza el a harmóniát, hanem a tisztaság, a megfelelő helyen elhelyezett kiegészítők, színek harmóniája, szépen és ízlésesen összeválogatott bútorok és textilek kompozíciója.

Ha már itt tartunk…

2024. Február 4-én beköszönt a kínai újév is. Mi itt éppen most ünnepeltük a megújulást Szilveszter éjszakáján és az utána következő Újév első napján, de nem álljunk meg, mert a megújulás folyamatos.

Figyelj!

2024-ben ötvözd a testi-lelki harmóniát és megújulást a lakótered megújításával. Hisz ha már ott vagy, érezd benne a lehető legjobban magad, egyetértesz?

Ehhez írok most Neked ötleteket, konkrét technikákat.

Miért pont a Feng-shui?

Mert több ezer éves hagyománya van, és mindenkit borzasztóan érdekel, hogy lehet úgy kialakítani a teret, hogy a gazdagság, új karrier, vagy új szerelem ránk találjon…Ugye? Mindenkinek ez az első kérdése.

És tényleg működik?

Eszméletlen mennyiségű visszajelzés igazolja, hogy IGEN, tényleg működik! Az energia áramlása határoz meg mindent körülöttünk, hiszen minden energia, és a feng-shui éppen erről szól!

Ha jól akarod indítani ezt az évet és kihasználni a megújhodás energiáit, tarts velem, mert egy hasznos tippel kezdjük ezt a sorozatot!

TÉRTISZTÍTÁS

Megvolt tehát a bevezető, most pedig menjünk bele a részletekbe.

Hogyan kell csinálni?

Minden megújulás alapja egy alapos rendrakás, lomtalanítás, tértisztítás. Lakása válogatja, van, aki ezzel pár óra alatt végez, de egy nagyobb házat, lakást azért hosszabb ideig tart rendbe tenni, és nem  csak takarításról van szó, hanem lelki nagytakarítás is zajlik eközben. Mi most megújulni szeretnénk, ezért nem rettenünk ettől vissza! Íme a lista, a teljesség igénye nélkül:

  • törött, csorba, javíthatatlan tárgyakat bizony ki kell dobni
  • használaton kívüli tárgyakat, ruhákat, amelyeket évek óta elő se vettél és biztos nem fogod már hordani, ki kell selejtezni
  • ha olyan dolgokról van szó, aminek valaki még örülhet, ajándékozd oda
  • elszáradt vagy nem menthető szobanövények is kikerülnek
  • a szárított virágot nem támogatja a feng-shui, de ez egyéni, hogy meg tudsz-e válni egy ilyen emléktől
  • emlékek, főleg rossz emlékek tárgyi bizonyítékai sem valók az új életedhez
  • élelmiszerek, gyógyszerek szavatosságát ellenőrizd, tudod mit kell tenned ha lejárt…..

Ennek szellemében menj végig a lakásod, házad minden részén, ruhatáradon, és a konyhát se kíméld.

Ha ezzel elkészültél, akkor kezdődik majd az igazi takarítás. Füstölőt, mécsest és friss virágot előre szerezz be a végéhez, amikor már tiszta minden, és egy csengőt, lehet karácsonyi csengő is, csak ezt a csengőt majd tértisztításra használd ezután. És akkor:

  • jó alapos portörlés, porszívózás (porzsákot utána ürítsd ki)
  • pókháló sehol ne maradjon
  • textilek tisztítása
  • sós vizes felmosás, nem kímélve a sarkokat sem
  • szellőztetés

Ha ez mind megvan, akkor jön a tisztítás utáni energetizálás, a tér feltöltése.

A bejárathoz helyezz el mécsest, füstölőt, virágot. A csengővel menj végig a lakáson és rázd a csengőt, ezzel is a teret tisztítod, töltöd energiával.

Ha tiszta minden, pihenj, és vegyél sós fürdőt és tiszta ruhát, hiszen magadat is meg kell tisztítanod mindentől, ami eközben rád rakódott por, stb.

És ezek után  következik majd a megújulás, és a tér harmonizálása, a megfelelő területek beazonosítása, de ez már a sorozat következő része lesz: Mit hová és hogyan?

Végig megyünk minden életterületen.

Tarts velem!

Bejelentkezés: info@siker-terapia.hu, hello@calcedon.hu

Szabó Andrea

asztrológus, life-és business coach

Tel: 0630/9551-115

Scroll to Top