2024 – Így kell ezt csinálni

Céltervezés 2024!

Boldog Új Évet!

Új év, új élet! Tartja a régi mondás, de mit kell tenni ahhoz, hogy valóban meg tudjunk újulni?

Mit jelent a Céltervezés?

Biztosan voltál már úgy, hogy újévi fogadalmat tettél, több dolgot is szerettél volna elérni, de semmi nem jött össze úgy, ahogy képzelted. A statisztikák azt mutatják, hogy az újévi fogadalmakat maximum január 3. hetéig sikerül betartani, és utána feladják a célokat különböző okok miatt. Legfőképpen a motiváció hiánya, és a hibás tervezés következtében.

Addigra fogy el a lendület.

Ennek hátterében az áll, hogy nincs igazi háttérmunka az újévi fogadalom mögött, csak egy vágyálom, vágykép: de jó lenne, ha……..

És ez baj?

Olyan értelemben nem baj, ha van hozzá egy vágyott elképzelés. A hiba ott van, ha nincs összeállítva a cél és a terv minden összetevője. Ugyanis egy cél eléréséhez sok összetető szükséges, amit szem előtt kell tartani, mi nem bízzuk a véletlenre a céltervezést. Felmérjük pl.:

  • reális-e a cél
  • milyen erőforrások állnak rendelkezésre hozzá
  • van elegendő kitartás
  • van-e elegendő tapasztalat
  • vannak-e segítők

…és még sok ilyen hasonló kérdés…

Miért fontos ezekről beszélni?

Vegyük komolyan magunkat. Egy ház építéséhez is jó tervezés, egy testépítéshez is edzésterv kell, hiszen tartós eredményt szeretnénk, és nem szeretnénk ha összedőlne a ház, vagy eredménytelen lenne az edzésre fordított munkánk. Ugyan így kell az éves céltervezésre is gondolni. Alapok kellenek, jó erősek, erőforrások, és kitartás is.

Így kezdjünk hozzá!

Ha a véletlenre akarod bízni ezt az egészet, akkor mostantól ne olvass tovább, lapozz el.

Most kezdőik a 2024-es év, időben vagyunk! Ha rászánod az időt és az energiát, akkor sokkal nagyobb esélyed van. Végig vezetlek ezen a folyamaton egy önismereti utazáson és egy Céltervező füzeten keresztül.

Ha a 2024-es évre tervezünk, akkor a kezdést követően 1 éven át kapcsolatban maradunk.

Segítek a buktatókat kikerülni úgy, hogy élvezni fogod az egész folyamatot.

Segítek megérteni, hogy mi az, ami számodra reális cél, azért, hogy ne vessz el az álomvilág útvesztőjében, mert egyedül valóban nehéz reálisnak maradni.

Ha tudjuk hova megyünk, akkor azt is tudjuk, mi segíthet, hogy eljussunk oda.

Seneca mester már megmondta nekünk: „Semmilyen szél nem jó annak, aki nem tudja hova tart.”

Biztos, hogy sikerülni fog?

Nagyon hatékonyak leszünk, ezt megígérhetem.

Céltervező füzetet vezetünk, amit 1 éven át folyamatosan elemzünk, ha kell, módosítunk, korrigálunk az adódó eseményekhez igazítva.

Ehhez készíthetünk horoszkóp elemzést, amit önismereti integrál coaching foglalkozással is összeköthetünk. Feltárjuk, hogy hogyan tudod leghatékonyabban megvalósítani az álmaidat, a céljaidat. Ez egy önismereti utazás is egyben, tekints rá úgy, hogy nem vagy egyedül, mindig kapsz visszajelzést, hogy mikor mit kell tenned. Ha velem haladsz, egyszerűen nincs szabad kapacitás lényegtelen vagy értelmetlen dolgokkal  foglalkozni. Mint ahogy az anyuka a pici baba mellett nem ér rá betegnek lenni és/vagy tévét nézni, vagy mellékes dolgokkal foglalkozni, mert olyan fontos dolga van. Érted már, hogy miről beszélek?

Hogy csináljuk?

Felveszed velem a kapcsolatot, és egy kezdő foglalkozással indítunk.3 havonta átnézzük a tervet. Garantálom, hogy év végére eléred, amit szeretnél. Több célod is lehet, rövid és hosszú távú célok vegyesen.

Közel 20 éve foglalkozom asztrológiával és coachinggal, hidd el tudom miről beszélek.

Fontos vagy magadnak? Fontos az álmod, a célod? Tegyünk róla együtt, hogy legyen a 2024-es év valóban egy új év.

Nagyon ajánlom, hogy mielőtt bele kezdenél, egy év eleji nagytakarítást iktass be, és ha kidobáltál minden felesleges dolgot, és tiszta a tér körülötted, az energiáid máris elkezdenek megújulni. Ehhez ajánlok neked egy nagyon klassz fengshui tértisztítást, amiről bővebben a következő blog posztban olvashatsz. Ha át szeretnéd rendezni a lakásodat, abban is segítek!

Tarts velem, itt tudsz bejelentkezni: info@siker-terapia.hu, hello@calcedon.hu

Szabó Andrea

asztrológus, life-és business coach

Tel: 0630/9551-115

Scroll to Top