WORKSHOP A GAZDAGSÁGÉRT

„Megnézem a lakásod, és megmondom, ki vagy!”

Workshop sorozatot indítunk, melynek első része a gazdagság bevonzásáról szól.

A sorozat első alkalma most ingyenes.

Szeretettel meghívunk Téged és Barátaidat 2024 február 29-én 10.00 -13.00 óráig tartandó Gazdagság Workshopra, ahol megmutatjuk Neked, hogyan tudod fokozni a gazdagság, és az anyagi bőség beáramlását z életedbe, a lakberendezés, a feng-shui és az asztrológia segítségével.

Ami körülvesz!

Gondoltál már arra, hogy milyen személyiségformáló ereje van az életedben a térnek, ami körülvesz? Azon kívül a személyiségünk, szokásaink, a berögzött mintáink is meghatározzák az életünket.

A tudatos életmód keretein belül rávilágítunk arra, hogy mennyi mindent lehet befolyásolni a gondolat erejével, mennyire fontos egy harmónikus otthon, és hogy mit kell majd máshogy csinálnod, mint ahogy eddig.

Talán nem is gondolsz arra, hogy az otthonod a legfontosabb bázisa az életednek, és mennyi minden függ attól, hogy mennyire érzed magad jól otthon, milyen személyiség formáló ereje van a lakberendezésnek

Segítünk!

Ahhoz, hogy változást érj el, változtatnod kell valamin, vagy akár több dolgon is. Akár több infó a személyiségedről, a hozzáállásod, akár a környezeted lesz az, amin változtatni kell, megmutatjuk Neked a Gazdagság Workshopon.

Szakértő csapattal egy harmonikus otthon és harmonikus élet kialakításához segítünk hozzá Workshopunkon játékos formában megmutatjuk, hogy konkrétan hogyan csináld, és először a Gazdagság területére fókuszálunk.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint 2024.február 15-ig regisztrálni az eseményre z office@biggiehome.hu email-en és elküldeni a születési dátumodat, valamint néhány képet a lakásodról.

Mi pedig ez alapján felkészülünk, és személyre szabott tanácsokkal várunk! Megnézzük mit kell változtatni ahhoz, hogy nálad is beinduljon a pénzáramlás!

Szakértő csapatunk tagjai

Szabó Andrea  asztrológus, feng-shui tanácsadó, motivációs tréner / Sikerterápia

Tihanyi Krisztina belsőépítész, lakberendező /  Enteriőr Klasszik

Sipos Mariann lakberendező, Feng shui tanácsadó / Biggie Home

A workshopon a részvétel limitált.

A workshop végén meglepetés ajándékkal, sok új információval és garantáltan pozitivitással feltöltve távoztok majd.

Kávéról, teáról, apró édes-sós sütiről mi gondoskodunk.

Az első alkalom ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bejelentkezés, regisztráció az alábbi email címen: office@biggiehome.hu mail legkésőbb 2024. február 15-ig. 

Helyszín : Bp. 3. ker. Dereglye utca

Szabó Andrea

asztrológus, life-és business coach

Tel: 0630/9551-115

Scroll to Top