HÉT KÉRDÉSE: ÚJÉVI FOGADALMAK

Hogy állsz az újévi fogadalmakkal?

Tudod-e, miért hatástalanok sokszor az újévi fogadalmak? Mi a különbség az újévi fogadalmak és a céltervezés között?

Akik már évek óta vezetnek céltervezőt, pontosan tudják, hogy egyrészről amit leírnak, az nagyobb valószínűséggel teljesül, másrészről ad egy támpontot is, így jobban tudatosul benned mit szeretnél elérni. A szó elszáll, az írás megmarad, lényegében ez is lehetne a válasz erre a kérdésre.

Ügyfeleimet gyakran bíztatom arra, hogyha elérnek egy kitűzött célt, jutalmazzák meg magukat érte, mert egyáltalán nem biztos, hogy a környezetében lévők számára is olyan egyértelmű, hogy ők most éppen átéltek egy személyes sikert, vagy elértek egy célt. Hiszen a siker relatív, egyikünknek ugyanaz a dolog jelenthet kis sikert, másikunknak pedig nagy sikert. Éppen ezért tekintsünk úgy a megvalósulásra, hogy ne várjunk elismerést a külvilágból érte, vagy ne csak az motiváljon.

Saját magunk számára kell megfelelnünk elsősorban. Nyugodtan ünnepeljük meg személyes sikereinket, ez önértékelésünket is erősíti. Mivel a siker mindenki számára más jelenthet, éppen ezért adtam ennek az oldalnak ezt a nevet, így ebben a Sikerterápiában bárki megtalálhatja azt a segítséget, ami az ő személyes sikerének eléréséhez segítséget jelenthet. Köszönöm hogy olvassátok a cikkeimet. Ha tetszik, kérlek oszd meg másokkal is, hátha valakinek az ismerőseidnek pont erre az üzenetre van szüksége.

www.siker-terapia.hu/kapcsolat/

Scroll to Top