Hét kérdése: Mi a Life Coaching?

A Life Coaching egy fejlesztő módszer, amely a jövőt építi a jelenre koncentrálva. Segít, hogy kiegyensúlyozottá váljunk, javítja az életminőséget. Gyerekek, szülők, cégvezetők számára különösen ajánlott, ha kommunikációs nehézség vagy érzelmi elakadás jelentkezik – akár munkahelyi vagy magánéleti területen -, esetleg trauma érte és motivációra van szüksége.

A sport, rekreáció területén különösen  segít jól kombinálni a testi-lelki „well being”, azaz harmónia és kiegyensúlyozottság állapotát, de a hétköznapi életben a szülők részére is feltétlenül ajánlott, hogy támogató légkört tudjanak biztosítani gyermekük számára.

A Coach célirányos kérdésekkel feltérképezi az ügyfél valódi problémáját, melyet több foglalkozás során együtt feldolgoznak, és megtervezik a célhoz vezető utat.

A Coach „személyi edzőként” mindvégig motiválja és támogatja lelkileg és mentálisan az ügyfelet a folyamat során abban, hogy minél több megoldási alternatívát találjon, melyből a legmegfelelőbb kerüljön kiválasztásra. Így tartóssá tehető a változás, leküzdhetővé válnak az akadályok.