Hét kérdése: A változásról

Ha észreveszed, hogy problémád van, mit kell tenni?

Semmiképpen sem azt, amit idáig tettél, hogy elrohansz a barátnődhöz, barátodhoz, és elpanaszolod neki ezredszer is, hogy milyen az életed. Változtatni kéne, és nem változtatsz. Mert így konzerválod a meglévő élethelyzetedet.

Akkor mit kellene tenni?

Változtatni!

Keresni egy szakembert, akiben megbízol, és el kell kezdeni az ő segítségével módszeresen változtatni az életeden. Egy olyan embert keress, akitől elfogadod az objektivitást, aki elmondja, hogy min tudnál a meglévő készségeiddel, rendelkezésre álló képességeiddel jelen helyzetedben változtatni, és tedd is meg. Minden más csak mellébeszélés, egy program a barátnőiddel csevegésre, ami jó lehet, de a változás vonatkozásában nincs érdemi hozadéka. Marad minden, ahogy volt.

Tudni kell, hogy a változás, változtatás fájdalommal járhat. Ha a cél érdekében vállalod ezt, valóban el tudsz indítani egy változást, ami során sok minden felszínre kerülhet még. Gondolkozz el ezen. Egy objektív tanácsadóra lesz szükséged, aki nem együtt kesereg veled, mint egy barát, hanem kívülállóként látja és felismeri, hol szükséges változtatnod.

Légy Te magad a változás, így megszabhatod a változás irányát.

Változtatni sosem késő! Várlak személyes vagy on-line tanácsadásomon! Jelentkezz be az elérhetőségeimen, és megajándékozlak 15 % kedvezménnyel a karácsonyi akció keretében!

Scroll to Top