Az ENFP típus

Nos, ők a Bajnokok!

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy bajnok?

Barátságos, spontán, és nem bírja elviselni a bürokráciát. Az előző típushoz képest itt egy „P” betű jelenti az újdonságot és egyben a különbséget. Lényegessé válik az észlelés a tulajdonságok között. Szuper magas önbizalomszinttel rendelkezik, mégis környezetétől támogatást vár, ugyanakkor ad is. Lelkes, kreatív, nyitott az emberek felé, szeretni és csodálni kell őt. Az új ötletekre nyitottnak tűnik, de csak elvben, mert szinte mindig elveti azokat és a saját feje után megy. Mert egy eredeti egyéniségről van szó, de hiszen ezért szeretjük az ENFP-ket a környezetünkben, igaz?

Nos, éppen emiatt a fellelkesült állapot miatt nehéz kitartónak maradnia, mert folyton az újat keresi. Hamar elunja magát és új terveket sző, új elfoglaltságot keres. Ezért kell neki is az edző, egy coach, aki felhívja a figyelmét a kitartásra, és noszogatja őt, így már be tudja hozni a lemaradását a munkafronton. Olyan kedves, hogy nem lehet rá haragudni !

Ha kíváncsi vagy rá, vajon ebbe a csoportba tartozol-e vagy sem, töltsd ki a tesztet és megtudod! Keress bátran elérhetőségeimen, kedvezményes árakkal segítek Neked ebben!

www.siker-terapia.hu/kapcsolat/

Scroll to Top