HAMAROSAN JÖN AZ „I” TÍPUS

Végig vettük az MBTI teszt által besorolt kifelé forduló típusokat, összesen 8 cikk született a 8 típusról. Még egyszer az alapok, hogy milyen is az E, mint extrovertált típus érzékelési mechanizmusa:

Az extrovertált vagy kifelé forduló típus elsődlegesen kifelé, a külvilág felé fókuszálva éli az életét, ahonnan az öt érzékszervével érzékelt dolgokat kézzelfogható tapasztalatokká alakítva fogadja be. Másodlagosan befelé fordul, ahol racionálisan és logikusan gondolkodva kezeli a dolgokat.

A sorozat következő részeiben az I, introvertált típusok jönnek, ha követitek és olvassátok, róluk is 8 cikk készül majd. Tehát ez a rájuk jellemző:

Az introvertált vagy befelé forduló típus elsődlegesen befelé fókuszálva éli az életét, ahová az információt megérzések, ráérzések formájában fogadja be. Másodlagosan kifelé fordul a külvilág felé, ahol a szerint áll hozzá dolgokhoz, hogy mit érez velük kapcsolatban, ill. hogyan illenek bele a személyes értékrendjébe.

Remélem, megtaláljátok, hogy melyik típusba tartozhattok.

Ha nem, akkor javaslom, hogy végezzétek el a tesztet. Abból egyértelműen látszani fog, hogy melyik típusba tartoztok, valamint az erősségek, fejlesztendő területek, motivációk, és még ezeken kívül nagyon sok hasznos, érdekes dolog. Pályaválasztáshoz kifejezetten ajánlom!

Ha tetszik, osszátok meg barátaitokkal, ismerőseitekkel a cikket. Lehet, hogy valakinek éppen ezekre az információkra van szüksége most!

Köszönöm!