Segít eligazodni abban a kérdésben, hogy miért is születtünk erre a Földre, mi az életfeladatunk, amit végre kell hajtanunk. A számmisztika alkalmazásával lehetőségünk adódik arra, hogy a születési dátum segítségével egy igazán fontos és hatékony segítséget kapjunk életfeladatunk , erősségeink és gyengeségeink felismeréséhez, egyszóval önismeretünk fejlesztéséhez.

A számmisztika az asztrológiához hasonlóan azt veszi alapul, hogy a bolygók befolyással vannak az emberi élet eseményeire, lélekre- testre- szellemre, azonban az ember képes arra, hogy a jeleket megfigyelve, önmagát megismerve meghaladja az ezekben rejlő utalásokat és meghaladja azokat valamint uralkodjon rajtuk.

számok1Számmisztika mint az önismeret eszköze

Mivel a számok 1-től 9-ig egy teljes rezgésciklust alkotnak, a rezgések meghatározható jelentéstartammal bírnak, ezért utalnak a személy energiáira, feladataira, fejlődési lehetőségeire, személyes rezgésére vagy éppen aktuális élethelyzetére. Mindez Püthagorasz tanításain alapszik. Életünk minden egyes éve egy fejlődési szakasz része. Ha tudni szeretnénk, hol járunk éppen a fejlődésünk útján, saját személyes évünk megadja a választ.
Az ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy az életét illető legfontosabb kérdésekre csak önmagában találhatja meg a válaszokat. Habár a válaszok születésünk első pillanatától bennünk vannak, a kulcsot megtalálni hozzájuk sokszor fájdalmasnak , időigényesnek, bonyolultnak tűnik, segítség nélkül sokan csak nehezen jutnak konkrét felismerésekre önmagukkal kapcsolatban.

Ha Ön is gyakran fordul tanácsért másokhoz, és mégsem jut el a megoldáshoz pedig már annyira szeretné tudni mi miért történik az életében, a számhoroszkóp egy egyszerű de tömör segítség lehet ,valójában személyes kulcsokat tartalmaz.
Ezekkel a kulcsokkal a kezében már valóban választ kaphat a miértekre, sokkal könnyebben lehet sikeres és boldog, ami azt jelenti, hogy ettől fogva tisztában van önmagával és saját maga hozza meg élete legfontosabb döntéseit bármely kérdésről legyen is szó mely az életét érinti: akár a pénzügyeiről, a munkájáról, a párkapcsolatáról , a családjáról és a jövőjéről.

Fontos szem előtt tartani ezt a két valóban egyszerű tényt:
Az önismeret a boldogság első lépése.
A boldogság titka az egyszerűség.

Éppen ezért ajánlom a számmisztikai elemzést mint egy olyan egyszerű módszert, ami éppen elegendő ahhoz, hogy az önismerethez az első fontos lépést megtegye, ami egyben a boldog és kiegyensúlyozott élethez vezető út első lépése is.

Az elemzés tartalmazza az Ön születési időpontja alapján elkészített személyes elemzést, életfeladatát, erősségeinek és tanulnivalóinak összegzését, lehetőségeinek számbavételét, személyes évének aktuális energiáit valamint személyes számaiban rejlő energiák kibontakoztatásának lehetőségét . A kapott elemzés írásban néhány oldal terjedelmű, a személyes találkozó vagy Skype beszélgetés időtartama 1,5 óra.
(A life coaching módszereivel rendkívül hatékonyan fejleszthető mind az önismeret, önbizalom, hatékonyság, asszertivitás, ezért ajánlom figyelmébe az elemzés elkészítése után ezt a szolgáltatást is!)