Bemutatkozás

Bemutatkozas300a

Történetem a lelki és életvezetési tanácsadással 11 éve kezdődött, akkor, amikor rájöttem, hogy milyen fontos készségek kellenek ahhoz, hogy megértsük és segíthessünk a körülöttünk lévő embereknek. A tréningek, módszertanok, pszichológiai alapelvek tanulható készségek, ám az empátia, magas érzelmi intelligencia, emberismeret és a vágy arra, hogy segítsünk velünk született adottságok. Az elmúlt 20 évben beszerzési és üzemeltetési vezetőként dolgoztam.
Én is végigjártam az utat, amelynek hullámvölgyei megtanítottak arra, hogy ne hagyjam veszni a bennem rejlő lehetőségeket és adjam át a tapasztalataimat azoknak, akiknek szükségük van életvezetési tanácsokra.

Motivációs tréner feladata:
Minden ember más, minden probléma egyedi, ezért motivációs trénerként a feladatom, hogy mielőtt a tréninget elkezdjük megismerjelek és Te is jobban megismerd önmagad. Az első alkalmakon együtt közeledünk a személyiséged megértéséhez, hogy aztán a Hozzád legjobban passzoló motivációs tréningek kombinációját találjuk meg. Hiszen az órák középpontjában a Te személyiséged van a tréner feladata pedig az, hogy a kiemelje és támogassa azokat az értékeket benned, amelyek segítenek a célod elérésében.

Mi történik a tanácsadáson?

Bármilyen problémával fordulsz hozzám az első találkozásokon az a cél, hogy közösen meghatározzuk a problémádat, amire a megoldást keressük. Mivel a problémák megoldása 98%-ban rajtad áll, így kulcsfontosságú, hogy tudd, mik az erősségeid és milyen gyengeségekkel kell szembenézned a folyamat során. Ezzel az út felét már meg is tetted a megoldás irányába. A Life-coaching összetett életvezetési technika, aminek alapelve a pszcihológiából és a sportpszichológiából ered, ám a tanácsadáson a hozzád legjobban passzoló önismereti tréningekkel fogunk kezdeni és így kerülünk közelebb önmagadhoz és a probléma megoldásához.

A tanácsadást úgy képzeld el, mint egy baráti beszélgetést, ahol a Te életed története áll a középpontban, hiszen a cél az, hogy a coach vezetésével, de Te oldd meg a problémádat. Így az elején még ködös félelmeket, a megoldatlan problémáid csomóit együtt bogozzuk ki, hogy aztán a megszerzett tudást az életed többi területén már sikerrel alkalmazd egyedül is.

A tanácsadás problémád komplexitásától függően 7-10 alkalmat vesz igénybe, ennyi időre van szükséged ahhoz, hogy amit a tanácsadáson megbeszélünk biztonsággal és hatékonyan tudd alkalmazni a gyakorlatban is.

A saját fejedben lévő ellenfél sokkal félelmetesebb, mint a való élet akadályai, ha sikerül önmagad legyőzni és felszínre hozni a veled született erősségeket többé nem lesz szükséged segítségre.
Ezért a tanácsadás során elsősorban nem múlt hibáit elemezzük, hanem a jövő lehetőségeire koncentrálunk és arra, hogy kihozzuk a személyiséged adta erősségekből a maximumot.

A helyszín, ahol a coaching foglalkozásokat tartom:
Balance Stúdió, Budapest III. kerület, Vihar utca 36.

Scroll to Top