Többféle módszerrel tudok Önnek segíteni adódó problémájának megoldásában. Kérem nézze át valamennyi szolgáltatás leírását, mert a módszerek kombinálhatóak, és együttesen egyszerre is többféle módszer használható. Lehetséges, hogy még nem fedezte fel vagy nem találkozott egyik-másik módszer pontos leírásával, az oldalamon mindenről részletes tájékoztatást talál.

Ajánlom figyelmébe a leírásokat és a különböző módszerekben rejlő megoldási lehetőségeket.

Például ha Ön úgy érzi, hogy az életében a fő problémát a stressz kezelése jelenti, akkor érdemes a Coaching stressz kezelési technikák mellett a Bach cseppek közül kiegészítésképpen a nyugtató, lazító, stressz oldó hatású személyre szabott eszencia keveréket is igénybe vennie a hatékony eredmény érdekében. Minél több irányból közelítjük meg és kezeljük az adott problémát, annál nagyobb eredményt érhetünk el, természetesen együtt!

coach2

A Lelki tréninget azok számára ajánlom, akik már többé – kevésbé egyenesbe jöttek önmagukkal, de időnként szükségük van gyors áttekintésre adott helyzetüket illetően akár egy hirtelen megtorpanásról vagy gyors döntési helyzetről legyen is szó. Természetesen ezt azok számára is ajánlom, akik egyszerűen csak nem látnak elég objektíven egy adott szituációt, mert érzelmileg nagyon bevonódtak, vagy mert egy számukra addig ismeretlen élethelyzettel találkoztak.

Az oldalon az alábbi szolgáltatások között böngészhet az itt megjelenített menüpontok segítségével:

Ha az asztrológia érdekli, nézze át ezt a menüpontot:
ASZTROLÓGIA

Ha a life-coachingra kíváncsi, ebben a menüpontban talál részleteket:
COACHING

Ha a számmisztika rejtelmei keltették fel érdeklődését, ugorjon erre a menüpontra:
SZÁMMISZTIKA

Ha a Bach – virágterápia részletei érdeklik, ezt a menüpontot ajánlom figyelmébe:
BACH VIRÁGTERÁPIA

Amennyiben az árak után érdeklődik, az Árak menüpontot nézze át:
ÁRAK

Megrendeléssel és információ kéréssel kapcsolatban ajánlom Önnek a kapcsolati menüpontot, ahol e-mail címeket, telefonszámot, Skype elérhetőséget talál, vagy ha a hírlevélre szeretne feliratkozni:
KAPCSOLAT

Hívjon, vagy írjon bátran elérhetőségeimre!

SZABÓ ANDREA