Csapda

A baj mindig akkor van, ha a sok hazugság hálójába keveredik az ember és kialakul egy hazug életút. Ott nagyon nehéz vagy talán nem is lehet visszaterelni a helyes mederbe az élet folyását, mert ahogy az idő halad,az ember teljesen elveszti a kapcsolatát a realitással.

Ezt elkerülhetjük, ha igaz módon éljük meg életszakaszainkat.

Így elkerülhetjük azt is, hogy sóvárgunk elmúlt ifjúságunk, gyermekkorunk vagy más korszakaink után. Éljünk teljes életet, és lehetőleg akkor tegyünk dolgokat amikor azoknak éppen ideje van. Tehát idős korban ne akarjunk tinik lenni, és fiatalkorban vagy gyerekként se akarjunk érett felnőttként viselkedni, hiszen nem vagyunk hitelesek. Mindennek rendelt ideje van és ez a mi életünkre, és annak szakaszaira is egyetemlegesen vonatkozik.

Mikor hibázunk?

Akkor hibázunk, ha mindig csak várjuk, hogy a dolgok megtörténjenek, kitoljuk az időben terveinket, céljainkat, vagy mindig csak halogatjuk a döntéseket a kedvező szélre várva, mint a hajósok. Mert a kedvező szél esetleg nem jön, mindig felbukkan egy újabb akadály vagy más kötelezettség adódik, és így szépen kifutunk az időből. Ha például nem megyünk nyaralni mert mindig dolgozunk, nem tanulunk mert éppen most gyermeket nevelünk, nem pihenünk mert nem érünk rá, nem találkozunk a barátainkkal mert nincs idő, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy elszállt a fiatalságunk, elmentünk a lehetőségek mellett, kihagytunk helyzeteket és tele leszünk megbánással. Akkor jönnek azok a gondolatok és a siránkozás, hogy miért is nem tettem meg ezt vagy azt amikor lehetett volna… De az időnek sajnos megvan az a sajátossága, hogy halad szépen a maga útján, megy, telik, pereg, stb… és már nem lehet visszahozni azt ami elmúlik. Nem lehet korrigálni, mert már nincsenek meg a lehetőségek, sem a külsők sem a belsők.

csapda

Ha nem azt teszem amit az élet akkor és abban az életszakaszban diktál, csak ámítom magam és a végén kiderül, hogy az ember csak magát csapja be, és elmegy saját élete mellett. Ébernek és nyitottnak kell maradni, hogy megértsük és megéljük saját élettörténetünket.

(Krízishelyzetekben megoldások Asztrológiával, Életvezetési- és önismereti tanácsadással, life-coachinggal, részletek a Coaching és az Asztrológia menüpontban)