A 9. személyes év

Elengedés és befejezés

A 9-es év az elengedés, befejezés, nagytakarítás éve. Ismét egy befelé forduló év.

Visszatekintve megértjük, hogy egyszer minden véget ér és átadja a helyét valami új dolognak. Ezáltal majd új ciklus kezdődhet. Ez egyfajta érést, bölcsességet is jelent a ciklus végére.

Hogy mit érdemes tenni ilyenkor?

Végignézzük az elmúlt ciklus eseményeit. Itt nincsenek újdonságok. Rendet rakunk lelkünkben is, környezetünkben is, és megnézzük mit érdemes megtartanunk. Ami nem méltó már hozzánk, vagy nem érdemes megtartani azt kidobáljuk életünkből. Minden szinten a rendrakás ideje van. Átgondoljuk elavult nézeteinket, min kell vagy érdemes , vagy min tudunk változtatni. Csak azok a dolgok, személyek , helyzetek maradjanak meg életünkben, amelyek fejlődésünket szolgálják. Meg fogjuk látni, hogy vannak olyan dolgok , helyzetek is amelyek maguktól szűnnek meg vagy tűnnek el életünkből.

9

Otthonunkban is nagytakarítást tartunk, lomtalanítunk. Most tényleg mindent érdemes kidobálni ami idejétmúlt. Régi ruhákat másnak adhatjuk, elajándékozhatjuk , évek óta őrzött kacatokat kidobáljuk. A nagy becsben tartott dolgokat, emlékeket természetesen nem, azokat a dolgokat amelyek fontosak azokat megtartjuk.

Bizony elképzelhető, hogy megszakadnak barátságok, véget érnek kapcsolatok, munkahelyünk megszűnik vagy mi magunk eljövünk onnan. Ebben benne van a fájdalom, a fájdalmas elengedés, de meg kell értenünk, hogy ami hátráltatja életünket, fejlődésünket, az úgyis véget ér. Ez a rend az univerzumban. Akik velünk maradnak a 9-es év lezáró periódusa után is, azokkal a személyekkel, helyzetekkel továbbra is dolgunk van életünk további részében.

Ha ezzel végeztünk, és lezártuk ezt a kilenc évet, gyakorlatilag felkészülünk és átadjuk a helyet az új 9 éves ciklusnak, hiszen ebben a lezárásban benne van már az új kezdet és lassan megcsillan az alagút végén a fény .Ismét megkezdődhet az 1-es év.

„A kezdet az egésznek a fele…” Arisztotelész

(Számmisztikai elemzés segítségével könnyen és hatékonyan az önismeretért és a célokért, részletek a Számmisztika menüpontban)