A 8. személyes év

Anyagi jutalom

Ismét egy kifelé forduló, lendületes évnek nézünk elébe. Ez az év megadja számunkra mindazt a jutalmat, bőséget, anyagi sikert, amiért az elmúlt hét évben dolgoztunk. Most learathatjuk munkánk gyümölcsét. Amit most learathatunk az megmutatja, mennyit és milyen minőségben tettünk le az asztalra.

Ha a korábbi kis hajtás hasonlatnál maradunk, akkor gyakorlatilag mostanra magas és erős szárat növesztett az elvetett mag, mostanra már beérett és gyümölcsöt terem. Ez jelzi, hogy lassan bizony a ciklus végére érünk, de most a betakarítással vagyunk elfoglalva.

8-as szám

Az elképzelések valóra válnak, anyagi sikerek, újabb és újabb megrendelések, előléptetés, egyszóval a tettek ideje van. A forrófejűség ugyan kerülendő, de ki kell használni az adódó lehetőségeket, ez most időszerű, mert ha elmulasztjuk, akkor bizony újabb kilenc évet kell várni mire megint ebbe a periódusba kerülünk. Tehát a 8-as év az anyagi gyarapodás és a lehetőségek éve. Helyezkedjünk, használjuk meglévő kapcsolati tőkénket, de anyagi tőkénket is pl. új befektetésbe kezdhetünk, ennek most van itt az ideje. Minden a pénzről, sikerről , anyagiakról szól.

„A mű visszamutat az alkotóra…” Popper Péter

Következő cikkben a 9. szám energiáit nézzük át.
(Számmisztikai elemzés segítségével könnyen és hatékonyan az önismeretért és a célokért, részletek a Számmisztika menüpontban)