A 7. személyes év

Önelemzés

Érdemes ebben az évben visszatekinteni a ciklus korábbi éveire, végigmenni az eseményeken és az úton ami idáig vezetett. Hálát adni azért, hogy idáig eljutottunk és átlátni, hogy a korábbi kihívások eredményei járultak hozzá a sikerekhez. Önelemzéssel rápillanthatunk mit értünk el ebben a ciklusban. Nézzük meg, jó úton járunk-e. Ott vagyunk ahol akartunk lenni? Szükség van korrigálni bármilyen irányba?

Gyakorlatilag számot vetünk a múlttal, régi sebeinket begyógyítjuk mert ez a testi-lelki gyógyulás időszaka is. Régi sérelmeinket és a haragot elengedjük, ezáltal testünkben is beindulhatnak a gyógyulási folyamatok. Most érdemes elmenni pl. teljes kivizsgálásra, vagy akár megtanulni jógázni, meditálni. Mivel ez egy befelé forduló év, az önismeret fejlesztésére is kiválóan alkalmas.
Céljainkat továbbra sem szabad szem elől veszíteni, gondoljuk át újra hosszú távú terveinket és azt, hogy mit miért terveztünk el, mi volt az eredeti szándék, terv.
Lehet ezeket most picit tökéletesíteni, megfelelő az időzítés ehhez.

7-es szám

Mostanra egyértelművé vált, hogy ez az év nem a nagy kalandok és az áttörés éve, hanem a sérelmeink elengedése, nyugodt, meghitt belső munka, eredmények elemzésének és a meglévő dolgok ápolásának, arra való ráhangolódásnak az ideje.

Ha valaki mégis most kezdene új dolgokba, tudnia kell, hogy annak eredményei majd csak jóval későbbi időszakban fognak megmutatkozni. Ugyanígy nem alkalmas a hangos ünneplésre, kifelé fordulós nagy utazásokra, élményekre, mert a 7-es év és a 7-es szám energiája a meghitt, elmélyült gondolatoknak és a gyógyulásnak kedvez.

„Az élet túl rövid, hogy sokáig haragudjunk benne…” Szabó Magda

Következő cikkben a 8. szám energiáit nézzük át.
(Számmisztikai elemzés segítségével könnyen és hatékonyan az önismeretért és a célokért, részletek a Számmisztika menüpontban)