A 6. személyes év

Elfogadás

A harmónia éve, egymásra hangolódás időszaka.
Ez egy nyugodtabb, befelé forduló év lesz.

El kell fogadnunk, hogy az élet nagy körforgásának részei vagyunk, nagylelkűnek és elfogadónak kell lennünk embertársainkkal .Életünkben sorsfordító döntések és események jöhetnek, gyermekvállalás vagy lelki társ megtalálása, de lakásvásárlás, otthonteremtés is mind-mind lehetségesek.

Ez az év a kihívások ideje, sorsfordító döntések időszaka.

Most megtalálhatja végre az oly régóta áhított lelki harmóniát vagy a harmóniát egy meglévő párkapcsolatban. Koncentráljon azokra, akikre számíthat, akik szeretik. Amennyiben az előző évben hagyta, hogy az élet oda sodorja ahova kell és nem szándékosan erőltetett ki dolgokat és helyzeteket, akkor most biztosan a megfelelő helyen és emberek között találhatja magát.
Nagyon hangsúlyos az otthon, család, társ, harmónia és minden ami ehhez kapcsolódóan kreatív ötletekkel támogatja ezeket a témákat. Az emberi kapcsolatokra és a biztonságra kell fektetni a hangsúlyt.

6-os szam

Tehát nem csak a lakberendezésre vagy egyéb kellékek megvásárlására kell gondolni amikor az otthon melegéről vagy otthon harmóniájának megteremtéséről beszélek, mert el lehet vinni ezt az anyagiasság irányába is. Nem! Itt az emberi kapcsolatok elmélyítésére kell gondolni és nem a felesleges kiadásokra.

„A biztonságérzetet a megtartott ígéretek számával mérik…” John Irving

Következő cikkben a 7. szám energiáit nézzük át.
(Számmisztikai elemzés segítségével könnyen és hatékonyan az önismeretért és a célokért, részletek a Számmisztika menüpontban)