Az 5. személyes év

Szabadság

Ha jól használtuk ki a ciklus első 4 évét, akkor most örülhetünk mert eljött a lehetőségek ideje! Olyan ez, mintha nyár lenne és most takarítanánk be munkánk gyümölcseit. Itt az ünneplés időszaka.

Az előző stagnáló év után ez most ismét egy lendületes év lesz.

Legjobb amit tehet az ember az 5-ös évében, ha nyitottá válik és boldogan sodródik az eseményekkel. Legyen közvetlen, kedves és laza, hagyja magát sodortatni, hiszen sohasem lehet tudni, mikor merre visz minket az ár, és abból milyen sikert lehet kovácsolni később. Az önfeledt bulizás időszaka is ez. Most nem érdemes nagy terveket szőni, vagy felmondani a munkahelyen és most keresni új állást, mert az nem lesz tartós. Meg kell várni hova sodor az élet, milyen új, váratlan események jönnek elénk és azokkal élni.

5-os szám2

Egyfajta rugalmasságot követel tőlünk az 5-ös év, szinte nem győzzük majd kapkodni a fejünket a hirtelen változások láttán. Fontos megjegyezni, hogy az eseményeket nem mi irányítjuk, mi csak sodródunk velük!! Aki kezébe akarja venni most az irányítást vagy esetleg kezdeményezni akar az csalódni fog.

A beköszöntő dolgokra kétféleképpen reagálhatunk: vagy félelemmel, vagy örömmel és nyitottan. Talán az utóbbi a célra vezető most, mert alkalmazkodási képességünkből vizsgáztat minket az 5-ös év.

Ez az év tehát a szabadságról szól. Minden ami ezt gátolja, azt érdemes elkerülni. Ebben a periódusban születő ismeretségek, kapcsolatok rövid életűek, nem tartósak, inkább a kaland kategóriába sorolhatóak. Bármilyen esemény történik is, tudnunk kell, hogy minden a mi érdekünkben történik és fejlődésünket szolgálja, nem szabad félni.

„Légy rugalmas. Légy erős. Állj készen a változásra, az újra…” Frank Herbert

Következő cikkben a 6. szám energiáit nézzük át.
(Számmisztikai elemzés segítségével könnyen és hatékonyan az önismeretért és a célokért, részletek a Számmisztika menüpontban)